Ekkor jön Switch-re a Dragon Ball FighterZ

2018. június 21.
3.6651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azt tudtuk, hogy a Dragon Ball FighterZ érkezni fog Nintendo Switch-re, és azt is, hogy mit kap aki előrendeli a Bandai Namco verekedős őrületét, de egészen idáig nem tudtuk, hogy mikor is fog jönni a játék a marokkonzolra.

A DragonBall FighterZ érkezése Switch-re nem volt titok miután bejelentették a Nintendo Direct konferencián, de azzal kapcsolatban, hogy mikor érkezhet, sötétben tapogatóztunk. Most a Bandai Namco megerősítette, hogy szeptember 28-án lesz lehetőségünk utazás közben is püfölni egymást Goku-ékkal, ami szerencsére nem egy ijesztően messzi dátum.

Amennyiben előrendeljük a játékot, Goku és Vegeta SSGSS formája már a játék kezdetétől elérhetővé válik, illetve kapunk egy grátisz kódot is, amivel a SNES-re készült Dragon Ball Z: Super Butoden-t tudjuk kiváltani. Valószínűleg nem kell tartanunk tőle, hogy a Bandai Namco egy fércművet pakolt össze a Nintendo masinájára, és ismét egy minőségi portot kapunk, amit élvezet lesz játszani.
Dragon Ball FighterZ érkezni fog Nintendo Switch-re, és azt is, hogy mit kap aki előrendeli a Bandai Namco verekedős őrületét, de egészen idáig nem tudtuk, hogy mikor is fog jönni a játék a marokkonzolra.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 26 napja

Újabb klassz külsős cím Switchre, tök jó.

válasz erre

zender

6 éve, 4 hónapja és 1 napja

Switchen nagyon nagy élmény lesz ezzel játszani, nagyon passzol hozzá.

válasz erre

kpal

6 éve, 4 hónapja és 1 napja

Lehet most már vennem kéne már egy ilyen gépet egy ilyen játék miatt.

válasz erre
Dragon Ball FighterZ
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja