Elárasztották a hackerek az Xbox 360-as Call of Dutykat

2023. július 18.
18.1421
Botyi profilja, adatai
Botyi
Amióta a szervereket frissítették és helyreállították, rengetegen szálltak be az Xbox 360-as Call of Duty címekbe, ez köszönhető a visszafelé kompatibilitásnak, azonban ezeket a régebbi játékokat gyorsan feltörték.

"A régebbi CoD-címek talán újjáéledtek, de a hackerek még mindig tombolnak" - posztolta ragingseaturtle a Redditen, amit figyelemfelkeltésnek szánt, miszerint működnek a korábbi CoD-ok, de tele vannak hackerekkel. A hozzászólásokban mások is megerősítették, van aki felváltva játszik a Modern Warfare 2-vel, a Modern Warfare 3-mal, a Black Ops 1-gyel és a Black Ops 2-vel, utóbbiban különösen sok a hacker.

Több posztban is elítélik a problémát és kérik az Activisiont, hogy állítsa meg a csalókat, akiknek egyébként nincs nehéz dolga: a színházi mod menü előhívásával God mode, végtelen lőszer, teleportálás kérhető könnyedén. Magyarul nincs szükség harmadik féltől származó alkalmazásokra, vagy bonyolult letöltésekre, de ez már több éve probléma a Black Ops 2-ben, így nem valószínű, hogy most javítanák ki.

Elárasztották a hackerek az Xbox 360-as Call of Dutykat - 2. kép

3 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Nyomorultak.

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nahát.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Milyen meglepő. röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 2
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja