Elengedték a Sony elleni vádakat

2014. december 21.
1.8541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Még augusztusban hallhattunk arról, hogy csoportos per indult a Sony és a Killzone: Shadow Fall fejlesztői ellen, ugyanis a játék reklámozása közben azt állították, hogy natív 1080p-ben fog futni egyjátékos és többjátékos módban is, ám egyesek szerint a multiplayer ezt nem teljesítette.

A leírtakat egyébként maga a Guerilla Games és a Digital Foundry is elismerte és megmagyarázták a dolgot.
A multiplayer rész egy úgynevezett "temporal reprojection" eljárást használ, melynek lényege, hogy a motor elemzi a látható képet és ebből alkotja meg az immáron 1080p-s látványt.

Douglas Ladore felperes azt állítja, hogy ez nem az a natív 1080p amit ígértek, ráadásul az így kapott kép homályos és eltereli a figyelmet.

Az ügynek úgy tűnik egy ideig vagy végleg vége van, ugyanis Edward Chen, amerikai kerületi bíró elutasította a Sony ellen szóló vádakat egyet kivéve.

A bíró megérti Ladore álláspontját, ám a benyújtott kereset így nem állja meg a helyét ezért 30 nap haladékot kapott, hogy leadja az átdolgozott panaszt.
Killzone: Shadow Fall fejlesztői ellen, ugyanis a játék reklámozása közben azt állították, hogy natív 1080p-ben fog futni egyjátékos és többjátékos módban is, ám egyesek szerint a multiplayer ezt nem teljesítette.'>
6 hozzászólás

sarakrael

10 éve, 25 napja

Egyrészt ezt kicsit szőrszálhasogatónak gondolom, másrészt viszont egyet értek azzal, hogy a fejlesztőknek be kéne tartaniuk az ígéretüket.

válasz erre

I3enG

10 éve, 25 napja

juhaszandor írta:
Nem egy nagy dolog, de sokan nem vették volna meg a terméket, ha nem natív 1080p-t ígérnek. És ez azért eléggé számít.
szerintem ugyanannyian vették volna meg, mivel kb ez volt az egyetlen rendes fps a konzolon

válasz erre

totyak

10 éve, 25 napja

Vajon mi az az egy pont, amit nem ejtett a bíró? Egyébként ez tényleg nagyon alja dolog, ilyenért pereskedni. Mintha ebből neki kára származna. Maximum a játék árát visszaadnám, de többet nem.

válasz erre

Gólem

10 éve, 25 napja

Ohhhhh ennyi erővel az Xbox ezer per elé nézne kb.röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 26 napja

Az a gyökér észre sem vette, hogy nem 1080p-ben van, csak biztos olvasta valahol. Annyira irritáló ez a f.s pereskedés, ami Amerikában folyik. Olyanokért perelnek, hogy áááá... Leönti magát teával és perli az egész gyorséttermi láncot, mert meleg volt, hát b+. Meg ez is. Több milliót akarna azért, mert a fejlesztő mást nyilatkozott korábban. Miért kellene neki pénzt kapnia ezért a játék árán felül?

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 26 napja

Nem egy nagy dolog, de sokan nem vették volna meg a terméket, ha nem natív 1080p-t ígérnek. És ez azért eléggé számít.

válasz erre
Killzone: Shadow Fall
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja