Elhunyt River, a Fallout 4 hűséges kutyatársa mögötti inspiráció

2021. június 27.
26.2711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ma a Fallout korábbi fejlesztője, Joel Burgess megosztotta a szomorú hírt, miszerint a Fallout 4 kutyatársa, a Dogmeat mögött meghúzódó valós inspiráció eltávozott közülünk, azaz elhunyt River, a kutya, aki alapján mintázták a figurát.

A Twitteren Burgess megosztotta, hogy River milyen nagy hatással volt a Fallout 4-en dolgozó csapatra és Dogmeat karakterére. Burgess szerint nem mindig az volt a terv, hogy River, mint Dogmeat közvetlen inspirációja szerepeljen a játékban, azonban ő maga biztosítani akarta, hogy a Fallout 4 kutyatársa ne csak egy fegyver legyen. Miután látta, hogy egy új csapattag borítja az íróasztalt referenciafotókkal, amelyeken a német juhászok vicsorognak, Burgess elkezdte behozni Rivert a stúdióba.

Burgess elmagyarázta, hogy River-t nem azért hozták be, hogy "bökdössék", hanem hogy a csapat részévé váljon, és ami még fontosabb, hogy összekapcsolódjon a Fallout 4 Dogmeatjén dolgozó különféle fejlesztőkkel. Nyugodjon békében!

Fallout 4 kutyatársa, a Dogmeat mögött meghúzódó valós inspiráció eltávozott közülünk, azaz elhunyt River, a kutya, aki alapján mintázták a figurát.'>
5 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 19 napja

Sajnálom, nyugodjon békében! szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 19 napja

Bakkkeeeeer. meglepett smiley Hát igen, kutyaévekben nagyon elrohant az idő a játék fejlesztése óta! Nyugodjon békében a kiskutyus!

válasz erre

Moby Dick

3 éve, 19 napja

Ohh szegény kutyus. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 19 napja

Ohh bakker! meglepett smiley Hát jó örök pihenést a kutyusnak!

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 19 napja

RIP.

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja