Elkészült a Forza 7, hamarosan demózhatunk is

2017. szeptember 07.
4.6991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft ma délután bejelentette, hogy aranylemezre került, avagy elkészült végre a Forza 7, amivel kapcsolatban a Turn 10 Studios csapatának parancsba adták, hogy PC-re és Xbox One-ra is készítsenek hozzá egy ingyenes demót.

Ez a kipróbálható változat várhatóan még ebben a hónapban, egészen pontosan szeptember 19-én megjelenhet majd az alkotáshoz mindkét platformra, és a játékosok lehetőséget kapnak benne kipróbálni egy Porsche 911 GT2 RS-t a dubaji pályán, egy Mercedes-Benz Tankpool versenykamiont Mugellóban és egy Nissan NISMO GT-R LM-et a Nürburgringen.

A bejelentést megkoronázandó, a Microsoft több friss trailert is bemutatott az október 3-án megjelenő Forza 7 kapcsán, amelyek többnyire élőszereplős, de annál hangulatosabb kedvcsinálók lettek.

Nézd nagyban ezt a videót!









3 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Sajnos ehhez én már kevés vagyok gépileg, meg amúgy sem szimpi a Micro saját boltja. Keresek majd valami más versenyjátékot, van bőven.

válasz erre

drift3r91

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Maradok a project cars 2 nél, aztán ha látom hogy hajlandóak tenni a jó kormánytámogatottságért, akkor lehet róla szó. Demo majd eldönti.

válasz erre

muki

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Alig várom!!!! mosolygó smiley

válasz erre
Forza Motorsport 7
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja