Emberekkel töltik fel a Nemesis-rendszert a Shadow of War folytatásában

2019. január 15.
6.9271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Monolith Productions friss álláshirdetéseket adott fel a következő projektjéhez, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, nem kevés érdekességre derült fény ezek által, akik minden bizonnyal egy újabb epizódot szállítanak a Középföldén játszódó franchise-ukhoz.

Egyrészt szoftvermérnököt keresnek, aki az új nyitott világú játékukon fog ügyködni és egy összefüggő open world térképen fog dolgozni, de olyan szoftvermérnököt is keresnek, aki képben van a nyitott világú játékokban használatos megvilágítási technológiákkal.

Technikai művész pozícióra is keresnek alkalmazottat, aki szintúgy egy hatalmas nyitott világon fog dolgozni, konkrétan meg is jelölték, hogy a Monolith Firebird motorját kell majd használnia a jelentkezőnek. Viszont ami igazán érdekes, hogy ezekből az álláshirdetésekből kiderül, hogy a Nemesis-rendszert olyan emberi karakterekkel fogják feltölteni, akik a játékossal is interaktálnak. Ez alapján az első gondolatunk az lenne, hogy a harmadik részben már saját emberekből álló hadseregünk is lehet, de várjuk ki, mit hoz a jövő.
álláshirdetéseket adott fel a következő projektjéhez, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, nem kevés érdekességre derült fény ezek által, akik minden bizonnyal egy újabb epizódot szállítanak a Középföldén játszódó franchise-ukhoz.'>
3 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 8 hónapja és 14 napja

Bár nem játszom vele, de az ilyen fejlesztések mindig jók.

válasz erre

WickedSick

5 éve, 8 hónapja és 14 napja

Tommy írta:
Mi az hogy interaktálnak? meglepett smiley Javítsd ki kérlek WickedSick, mert ez így szörnyű! röhögő smiley
Kedves Tommy!

Semmi gond nincs azzal, hogy egy kifejezéssel nem vagy tisztában, mit jelent, de ilyenkor ne a másikban keresd feltétlenül a hibát. Valóban nem egy hétköznapi szóról van szó, ellenben megannyi kifejezésbe bele lehetne kötni, ha a te elved szerint történne a hírírás, így hadd kérjelek meg én, hogy ne várd el, hogy csak és kizárólag konzervatív szóhasználat által megkötött hírek szülessenek, mert abból semmi jó nem fog kisülni. Köszönöm! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 8 hónapja és 14 napja

Mi az hogy interaktálnak? meglepett smiley Javítsd ki kérlek WickedSick, mert ez így szörnyű! röhögő smiley

válasz erre
Middle-Earth: Shadow of War
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja