Eredetileg csak Kassandra lett volna játszható az Assassin's Creed Odyssey-ben, de a Ubisoft szerint nem lehet nőkkel eladni játékot

2020. július 21.
6.1221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jason Schreier masszív cikket közölt a Ubisoft háza táján történő káros üzletpolitikáról, lévén számos belső forrást szólaltatott meg, akiktől kiderült, hogy az Assassin's Creed Odyssey-ben eredetileg Kassandra lett volna csak főszereplő, de a nemrégiben rezignált Serge Hascoet azt sulykolta, hogy nőkkel nem lehet játékot eladni.

Hogy ezt honnan szülte emberünk egy The Last of Us és egy Horizon Zero Dawn után (de megannyi más példát ide lehetne hozni), arról fogalmunk sincs, de tény, ami tény: ezért került be végül Alexios-t is, mint játszható karakter.

Másfelől az Assassin's Creed Syndicate-ben is máshogy néztek volna ki az arányok, lévén Hascoet inkább Jacobot akarta erőltetni a képernyőn, mintsem Evie-t, de végül 60/40 arányban egyeztek meg szereplési idő terén.

Az meg már csak hab a tortán, hogy az Assassin's Creed Origins alapkoncepciója az volt, hogy Bayeket még a sztori elején megölik, a helyére pedig a felesége, Aya lépett volna, mint friss protagonista, ám ezt is megvétózta Hascoet.
káros üzletpolitikáról, lévén számos belső forrást szólaltatott meg, akiktől kiderült, hogy az Assassin's Creed Odyssey-ben eredetileg Kassandra lett volna csak főszereplő, de a nemrégiben rezignált Serge Hascoet azt sulykolta, hogy nőkkel nem lehet játékot eladni.'>
5 hozzászólás

GamePlay

4 éve, 1 napja

Jó reggelt kívánok! Én se játszok női karakterrel!

válasz erre

Gólem

4 éve, 1 napja

Én maximálisan egyetértek velük. Ráadásul rohadtul irritál hogy mindenbe beleerőltetik a nőket, filmekbe sorozatokba, mindenbe, amibe nem is lennének valók. Szellemirtók film pl, vagy jön a Karib tenger kalózai nőkkel, omg...

válasz erre

rDAVE

4 éve, 1 napja

Valaki szólhatna a Tomb Raider fejlesztőinek, 1996 óta tévedésben vannak. röhögő smiley
Egyébként én Kassandrát választottam, és az sem zavarna, ha csak ő lenne benne. röhögő smiley Jacob és Evie párosa meg nagyon kedvelhető, az egyikük nélkül fele annyit érne a játék. Magasról tesznek arra az emberek, hogy nő vagy férfi, csak jó legyen a karakter. BF5-nél azért akadtak ki, mert nem volt gyakori látvány az (ázsiai) nő a brit és más nyugati katonák között. Syndicate Londonjába teljesen illett egy erős női karakter, nem a középkorban játszódik. Kultúránként és korokként eltérő a nők szerepe, de ha ezt figyelembe veszik, akkor az AC-ban is mindegy a nemük.

válasz erre

muki

4 éve, 1 napja

Az Assassin's inkább férfi szereplői vannak, talán ezért jó, hogy nem csak nővel lehet játszani.

válasz erre

Direktor

4 éve, 1 napja

Lehet kiakadtunk volna rajta. Ne toljuk már ennyire a nőket.

válasz erre
Assassin's Creed Odyssey
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja