Érkezik a 60 FPS-es mód a Watch Dogs Legion next-gen változatába

2021. április 02.
57.7831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Lathieeshe Thillainathan, a Watch Dogs Legion producere egy Reddites kérdezz-felelek során mondta el, hogy a Ubisoft gőzerővel dolgoznak a 60 FPS-es módon a next-gen variáns esetében, így magasabb képkocka-frissítés mellett élvezhetjük majd az alkotást PS5-ön és Xbox Series S / X-en.

Pontos megjelenési dátumot még nem adtak ahhoz az update-hez, ami elhozza a nagyobb FPS-opciót, azonban várhatóan dönthetünk majd, hogy inkább a magasabb felbontás, azaz a 4K mellett tesszük le a voksunkat, vagy a 60 FPS mellett.

Pontosan nem tudni egyébként, hogy a megjelenésre miért nem került be ez a lehetőség, de ahogyan a mondás tartja, jobb később mint soha, így lényeg a lényeg, hogy érkezik valamikor ez az alternatíva a Watch Dogs Legionbe!

Watch Dogs Legion producere egy Reddites kérdezz-felelek során mondta el, hogy a Ubisoft gőzerővel dolgoznak a 60 FPS-es módon a next-gen variáns esetében, így magasabb képkocka-frissítés mellett élvezhetjük majd az alkotást PS5-ön és Xbox Series S / X-en.'>
4 hozzászólás

totyak

3 éve, 2 hónapja és 26 napja

Mondjuk ezt már az előző generációnak is illett volna hoznia, úgy kezdte anno a két konzolgyártó, hogy 60fps-t emlegettek úton-útfélen.

válasz erre

VaPe

3 éve, 2 hónapja és 26 napja

Amúgy ezen mit kell dolgozni egyáltalán? meglepett smiley A jelenlegi játék motorok ezt nem autoamtikusan skálázzák? meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 2 hónapja és 26 napja

Jó sokáig kellett rajta "dolgozni". röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 2 hónapja és 27 napja

Ez a minimum, ha már nextgen.

válasz erre
Watch Dogs Legion
18.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja