Ezek az extra tartalmak várhatók még idén a Star Wars Battlefront 2-höz

2018. augusztus 30.
3.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha te is szívesen veszed még elő néhanapján a Star Wars Battlefront 2-t egy kis csatározás érdekében, akkor biztosan nagy örömmel nyugtázod majd, hogy az előttünk álló hónapokban az Electronic Arts ismét kitesz majd magáért az extra tartalmak tekintetében.

A Clone Trooper skinek és Palpatine császár visszatérése ugyanis csak a kezdet volt, lévén az EA blogbejegyzéséből megtudtuk, hogy már szeptemberben folytatódik az extra tartalmak szállítása, ezáltal a játék megkapja a kibővült Squad-rendszert, aminek részeként a játékosok már saját csapattársaik mellett tudnak spawnolni.

Októberben aztán General Grievous csatlakozik majd a küzdelmekhez, de novemberben várnak csak ránk igazán nagy dolgok, hiszen az utolsó őszi hónap elhozza nekünk Obi-Wan Kenobit, méghozzá a Geonosis nevű új Galactic Assault pálya mellett, ahol STAP, BARC speeder és AT-TE járművek felett is átvehetjük majd az irányítást.

Végül, de nem utolsó sorban még az idén télen Dooku gróf és Anakin Skywalker is elérhető lesz majd játszható hősként, méghozzá a klónkatonáknak szánt Coruscant Guard skinek társaságában.
Star Wars Battlefront 2-t egy kis csatározás érdekében, akkor biztosan nagy örömmel nyugtázod majd, hogy az előttünk álló hónapokban az Electronic Arts ismét kitesz majd magáért az extra tartalmak tekintetében.'>
3 hozzászólás

Tommy

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Masszív frissítések lesznek!

válasz erre

Vidoros

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Érdemes lesz újra belevágni.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 1 hónapja és 15 napja

Kapjabe Palpatine császár, a szottyos állandóan szétvillámol. röhögő smiley Az új squad spawnolás mindenképp jó hír, mert jelenleg konkrétan semmi értelme. Nem tudsz haverokkal galactic-ban játszani, mert ha egy vagy több meghal, akkor szanaszét dobál a pályán. Mire felérsz az is meghal és így tovább...

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
2.247 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja