Fallout 3: Maréknyi képadag

2008. augusztus 04.
1.8431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Bethesda Softworks fejlesztés alatt álló reménysége hamarosan megjelenik végre, pontosabban idén októberben esedékes az érkezése, mindhárom becélzott platformon, PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n.

Szerencsére nem lesz sok eltérés az amerikai és az európai verzió megjelenése között, hiszen nem több, mint három nappal kell csak többet várnunk rá. Észak-Amerikában október 7.-én kerül polcokra, míg hozzánk, könnyedén kimatekolható, hogy október 10.-ére várjuk az anyagot.

A játék stílusát tekintve egy akció RPG, annak is a szebbik fajtájából. A friss képtrió ismét arról árulkodik, hogy a vizualitással abszolút nem lesznek bajok. A sorozat immáron a harmadik fő felvonásához érkezett, ám ne feledkezzünk meg a két, korábban kiadott spin-off epizódról sem, a Fallout Tactics-ról és a Fallout: Brotherhood Of Steel-ről. A széria rajongói már közel vannak álmaik egyik netovábbjához, és mi, ahogy jó zsurnalisztákhoz illik, borítunk egy kanna olajat a tűzre..., amikor csak módunkban áll.

Bár ha jól meggondolom, akkor ez nem lesz egy egész kannányi, csupán három darab friss állókép futott be a mai nap folyamán, jobbhíján ezeket szögezzük ki a rögtönzött virtuális galériánk, szép, fehérre meszelt falára. Leskelődjetek egy picit, mert ritkán akad alkalmunk közelebbről haverkodni vele. Ne feledjétek tehát, október 10.-étől újra a Fallout lesz a terítéken. A történet ezúttal az úrnak a 2277.-ik esztendejébe kalauzolja majd el a játékosokat, amely dátum 36 évvel a Fallout 2-ben történtek után invitál kalandokra. Poszt apokaliptikus gyönyör a köbön.


Fallout 3: Maréknyi képadag - 2. kép


Fallout 3: Maréknyi képadag - 3. kép


Fallout 3: Maréknyi képadag - 4. kép

nincs még hozzászólás

Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja