Fejlesztői naplón ismerheted meg Sigmát, az Overwatch legújabb karakterét

2019. július 24.
5.5161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blizzard tegnap délután úgy döntött, hogy nem titkolózik tovább az Overwatch legújabb karaktere kapcsán, ezáltal a PTR-szervereken történt Overwatch-tesztszerverein' target='_blank' rel='nofollow'>megjelentetése mellett bemutatták hozzá az első fejlesztői naplót is.

Ebben maga Jeff Kaplan beszél egy kicsit a játék 31. hőséről az ő sajátos és szűnni nem akaró fanatizmusával, így megismerhetjük a holland karakter múltját, hogy asztrofizikusként a fekete lyukakat és a gravitációt kutatta, megfordult a Nemzetközi Űrállomáson is, tehát egy igazi tudósról van szó, aki ezeket a képességeit használja majd fel a harcban.

Hogy Sigma miféle képességeket tud bevetni a csatatéren, egyáltalán milyen élmény lesz játszani vele, azt Kaplan az alábbiakban a saját szavaival foglalja össze, ha pedig felkeltette a figyelmedet, a PC-s PTR szervereken már elérhető az új karakter, bátran mehetünk és próbálgathatjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Overwatch legújabb karaktere kapcsán, ezáltal a PTR-szervereken történt Overwatch-tesztszerverein' target='_blank' rel='nofollow'>megjelentetése mellett bemutatták hozzá az első fejlesztői naplót is.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 1 hónapja és 2 napja

Biztosan már csak a nyári játékok után kerül be a rendes szerverre, szóval az még vagy 2 hét minimum.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 1 hónapja és 2 napja

Fantasztikus újítás.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja