Gameplay videót kapott egyenesen Kölnből a Metro Exodus

2018. augusztus 24.
3.2621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb Metro Exodus gameplay felvételek láttak napvilágot a kölni gamescom expóról, aminek jóvoltából egy egészen új oldalát ismerhetjük meg nemcsak a játéknak, hanem a 4A Games komplett sorozatának is.

Az alkotásra ugyanis míg korábban a klausztrofóbikus helyszínek, valamint a fagyos, jeges, de mindenképpen télies megközelítés volt a jellemző, addig a legújabb felvételen naposabb pillanatok várnak ránk, noha a Metro-széria utolérhetetlen poszt-apokaliptikus sajátosságai természetesen továbbra is központi szerepet töltenek be rajta.

Sajnálatos azonban, hogy egyelőre még messze van a Metro Exodus megjelenése, az ukrán fejlesztők ugyanis 2019. február 22-re tervezték be a játék premierjét PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Metro Exodus gameplay felvételek láttak napvilágot a kölni gamescom expóról, aminek jóvoltából egy egészen új oldalát ismerhetjük meg nemcsak a játéknak, hanem a 4A Games komplett sorozatának is.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 27 napja

Mostanában már nem tudom hova tenni az ilyen feliratokat, mint beta gameplay. Nem lehet tudni, hogy ez most jót jelent és később még szebb és jobb lesz, vagy sem.

válasz erre

Tommy

6 éve, 27 napja

Videókban is egyre jobbak a srácok. mosolygó smiley

válasz erre

muki

6 éve, 27 napja

Mindent bevetnek a hatásvadászat érdekében. És nálam be is találnak vele! röhögő smiley

válasz erre
Metro Exodus
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja