Adatbányászok szerint gladiátoros témában fog érkezni a Dying Light 2 story DLC-je

2022. július 19.
4.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A szemfüles adatbányászoknak dialógusokat, audio fájlokat, félkész 3D modelleket sikerült kinyerniük, de még a Techland zombis-túlélős játék kiegészítőjének a várható helyszínét is sikerült kideríteniük.

A szeptemberben érkező csomagról konkrét, bejelentett információink ugyan még nincsenek, viszont a bányászok által közétett videó szerint a DLC cselekménye az Opera Astrid nevű operaházban és annak környékén fog játszódni. Az adatfájlok között rengeteg befejezetlen asset-re, 3D modellre és jópár dialógusra, audio fájlra leltek a lelkes bányász kollégák, amiről természetesen rögtön be is számoltak a Reditten.

Az adatbányászok állítása szerint az Opera Astrid lesz a város legnagyobb arénája, ami egyfajta központi hub területként fog funkcionálni, viszont ahhoz, hogy ide eljussunk, a városban elszórt több kisebb arénában kell helytállnunk ahhoz, hogy kiérdemeljük a gladiátor címet. Emellett a cselekmény állítólag két különböző befejezést is tartalmazni fog majd.

Nem árt kellő elővigyázatosággal kezelni az ilyen szivárgásokat, viszont ha a fejlesztők is megerősítik ezeket az infókat, akkor úgy gondolom, hogy egy igazán érdekes és élvezetes kiegészítőnek nézünk elébe.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 22 napja

Na ez királyul hangzik Teszem is vissza!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

****a helyszín!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

****a, kár hogy eladtam már. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Hát ez azért elég jól hangzik! meglepett smiley

válasz erre
Dying Light 2: Stay Human
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja