Három év alatt elérte a 3 millió eladást a Crusader Kings III

2023. szeptember 01.
5.0591
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Paradox Interactive bejelentette, hogy a Crusader Kings III középkori stratégiai szerepjátékából 3 millió példányt adtak el csak az alapjátékból, a bővítményeket és kozmetikai csomagokat nem számítva.

A mérföldkő elérése három év alatt sikerült, a Crusader Kings III 2020 szeptemberében indult és a csapat szerint sokak első belépője volt a történelmi játékok szélesebb világába. Az évek során a játékosok számos csatát vívtak a világ számos trónjáért, a világ számos régiójában, ezeket részletesebben is bemutatták az alább látható trailerben.

Alex Oltner, a Crusader Kings III játékigazgatója így értékelte a rekordot:

Az elmúlt három év nagyon mozgalmas és izgalmas volt, izgalmas látni, hogy ennyi ember élvezi azt, amit felépítettünk. A legutóbbi Tours & Tournaments bővítményünkre adott reakció különösen örömteli volt, és még rengeteg ötletünk van, amit szeretnénk életre kelteni. Az egész csapatunk hálás mindenkinek, aki segített abban, hogy a Crusader Kings III azzá váljon, amivé lett.


Három év alatt elérte a 3 millió eladást a Crusader Kings III - 2. kép



Nézd nagyban ezt a videót!



Crusader Kings III középkori stratégiai szerepjátékából 3 millió példányt adtak el csak az alapjátékból, a bővítményeket és kozmetikai csomagokat nem számítva.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az nem túl sok.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ilyen kevesen vannak rákattanva? meglepett smiley

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mondjuk az nem valami combos eredmény...

válasz erre
Crusader Kings III
19.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja