Hétfőig ingyenes a Gears 5

2020. április 09.
13.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha még mindig nem tudtál sort keríteni arra a tavaly szeptemberi megjelenés után, hogy kipróbáld PC-n és Xbox One-on a Gears 5 élményét, akkor most itt a soha vissza nem térő alkalom, lévén a Microsoft bejelentette: hétfőig ingyen letölthető a játék.

Persze nem örökbe, de aki még ma beszerzi magának a Steamről, a Windows Store-ról vagy az Xbox Live-ról, az április 12-ig szabadon kalandozhat vele, ami testvérek között is majdnem négy teljes napot jelent, ha pedig éppen nincs semmi dolgunk - mert mi lenne ebben a helyzetben -, akkor ez akár elegendő is lehet ahhoz, hogy végigverekedjük magunkat a kampányon.

A Kait Diaz történetét feldolgozó Gears 5-nek egyébiránt minden porcikája ingyenes ennek a promóciónak a részeként, ezáltal minden egy- és többjátékos módot lehetőségünk nyílik kipróbálni, az egyetlen korlátozást mindössze az idő jelenti, illetve a Steam kivételével az Xbox Live Gold előfizetés.
Gears 5 élményét, akkor most itt a soha vissza nem térő alkalom, lévén a Microsoft bejelentette: hétfőig ingyen letölthető a játék.'>
3 hozzászólás

Imperator

4 éve, 4 hónapja és 22 napja

Ennyi idő bőven elég kimaxolni a kampányt, mellékküldiket megcsinálni stb, nem rossz ajánlat.

válasz erre

zender

4 éve, 4 hónapja és 22 napja

Ha nem örökbe, akkor kenjék a hajukra.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 4 hónapja és 22 napja

Király. Húsvétra pont jó. röhögő smiley Hangulatos.

válasz erre
Gears 5
20.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások