Hétvégén ingyen játszhatnak a PlayStation 4 tulajok az Onrush-al

2018. július 05.
9.2631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Onrush megjelenése pont egy túlzsúfolt időszakban történt meg, hisz mindenki az E3-ra, illetve az innen-onnan érkező bejelentésekre koncentrált, de most a Codemasters igyekszik menteni a menthetőt.

A DriveClub egykori készítői lehetőséget biztosítanak a játékosok számára, hogy kipróbálhassák legújabb fejlesztésüket, az Onrush-t, mely az európai PlayStation 4 tulajok számára ingyenesen lesz játszható most hétvégén, egészen pontosan július 6-tól 9-ig. Az Xbox tulajoknak egyelőre nincs információ, hogy lesz-e nekik is ilyen lehetőségük mostanában.

Az urak kiemelték, hogy hamarosan valami izgalmas kontent érkezik az észak-amerikai Xbox One és PlayStation 4 játékosok számára is. Ha esetleg hallottál a játékról, viszont szeretnéd a saját szemeddel látni mit is hozott össze a Codemasters, akkor ez egy remek lehetőség a kipróbálásra. A játékot mi is teszteltük, itt olvashatjátok.
Onrush megjelenése pont egy túlzsúfolt időszakban történt meg, hisz mindenki az E3-ra, illetve az innen-onnan érkező bejelentésekre koncentrált, de most a Codemasters igyekszik menteni a menthetőt.'>
2 hozzászólás

Gólem

6 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nem megy a game? röhögő smiley

válasz erre

Hentes

6 éve, 2 hónapja és 21 napja

Ez nem rossz. meglepett smiley

válasz erre
Onrush
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljaRonalddo profilja