Hivatalos: 2019 májusára csúszott a Team Sonic Racing megjelenése

2018. október 26.
4.4691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazak voltak a korábban felbukkant pletykák, miszerint csak jövőre jelenhet meg a Team Sonic Racing, a Sega ugyanis bejelentette, hogy a minőség magasabb szintre tornázásának érdekében inkább nem adják ki idén a kérdéses versenyjátékot.

Ennek megfelelően a Sumo Digital csapatával közösen a Sega elárulta, hogy a Team Sonic Racing érkezését 2019. május 21-én várhatjuk majd, a csúszással pedig szeretnék összehozni a legjobb játékot, amit valaha alkottak ebben a műfajban.

A Sega hivatalos közleményéből megtudtuk, hogy a csúszás soha nem egy vidám dolog, de most a minőség a tét, így meg kell érteniük a rajongóknak, akik eredetileg az idei télre várták Sonic legújabb versenyzős kalandját.
pletykák, miszerint csak jövőre jelenhet meg a Team Sonic Racing, a Sega ugyanis bejelentette, hogy a minőség magasabb szintre tornázásának érdekében inkább nem adják ki idén a kérdéses versenyjátékot.'>
2 hozzászólás

Direktor

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Igen rendes csúszás lesz! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Hát ott akkor komolyabb problémák lehettek, hiszen a játék elméletileg kész van. Biztos igen trágya lett a játékmenet vagy valami.

válasz erre
Team Sonic Racing
12.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja