Hivatalos: itt a GTA 5 Premium Online Edition!

2018. április 22.
6.6331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazak voltak azok a korábbi pletykák, melyek szerint a Rockstar egy újabb formában is megjelenteti a GTA 5-öt, a kérdéses alkotásból ugyanis jön, pontosabban már meg is jött egy Premium Online Edition nevű kiadás.

A kérdéses csomaggal leginkább azoknak próbálnak kedvezni a készítők, akik vagy nem vették még meg a játékot, vagy csak elvesztek a DLC csomagok tengerében, és képtelenek utólag pótolni őket, lévén a csomagba az eddig megjelent összes letölthető tartalom belekerült, még a Criminal Enterprise Starter Pack is, amivel rögtön milliomossá válhatunk a GTA Online keretein belül.

A Grand Theft Auto V Premium Online Edition konzolokra a nagy külföldi webáruházakból már most elérhető lemezen, de kijött természetesen digitális formában is, sőt mi több, PC-re kizárólag utóbbiban lesz kapható pár napon belül.
7 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Rátettek minden letölthető tartalmat a lemezre, amivel talán a telepítés kicsit gyorsabb lesz, de mivel ezek ingyenes tartalmak, így nem nevezném nagy dolognak. Illetve nem tudom, hogy konzolokon mennyire szokta megadni magát a Rockstar szerverparkja, PC-n minden új frissítésnél lehal. Emellett kap a vásárló 10 millió dollárnyi cuccot, járműveket, épületeket, fegyvereket. Ezek meg olyanok, hogy inkább adták volna a pénzt és mindenki azt veszi, ami neki tetszik. Amúgy is, mi értelme úgy kezdeni a játékot, hogy nem saját erőből érsz el mindent? Aki nem vette meg kezdetekkor, az most is lazán be tud kapcsolódni az alapjátékkal is, Heisteket mindig nyomják, lehet pénzt keresni dögivel.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

Gólem

6 éve, 5 hónapja és 11 napja

Az olyanokat mint én aki le****ja az online-t, ez egy rohadtul **** hír. A GTAV az egyetlen GTA a nem felülnézetesek közül amihez nem jött SEMMI a kezdetek óra.

válasz erre

Bvektor

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nem értem mik ezek a lázadások itt. Az eddigi starter packet betették egy bundlebe és kiadták úgy is.
Következő GTA-n hidd el dolgoznak de az még bőven messze lesz, főleg amíg ilyen számokat hoz az online.
Az "online baromságot", ha arra gondolsz ami továbbra is eltartja a R*-t és rekord közeli számokat produkál, igen le lehetett eddig is tölteni, viszont ezzel nem 0ról kezdesz benne.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

Újabb rókabőr helyett nem lehetne inkább a GTAVI-on dolgozni..? Csak kérdem....

válasz erre

muki

6 éve, 5 hónapja és 12 napja

Az komoly pakk! meglepett smiley

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja