Így lett sikeres a Monster Hunter World

2018. február 16.
1.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom egy újabb videót mutatott be a minap a Monster Hunter World kapcsán, mely a The Making of fejlesztői naplók sorozatának legújabb, szám szerinti negyedik epizódja lett a sorban.

A mozgókép érdekessége nem más, minthogy a fejlesztők most nem konkrétan a játék készüléséről beszélnek nekünk benne, hanem inkább arról, hogy mit tettek például azért, hogy sikeressé váljon a Monster Hunter World, ergo miként jutottak el az első játszható demóktól kezdve, az ingyenes pólóosztogatásokon át a világsikerig.

Merthogy a Monster Hunter World bizony óriási siker lett, a Capcom a legutóbbi jelentése szerint már több mint 6 millió példányt szállítottak le belőle a boltok polcaira, ami egészen elképesztőnek tekinthető.

Nézd nagyban ezt a videót!



Monster Hunter World kapcsán, mely a The Making of fejlesztői naplók sorozatának legújabb, szám szerinti negyedik epizódja lett a sorban.'>
3 hozzászólás

Hentes

6 éve, 8 hónapja és 13 napja

Elég unalmas video... wtf smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 8 hónapja és 13 napja

Érdekes, hogy sokszor már a játék első bemutatásakor lehet érezni, hogy sikeres játék lesz. Nekem legalábbis ilyen érzésem volt, mikor először láttam a MHW-t.

válasz erre

muki

6 éve, 8 hónapja és 13 napja

Beletekergettem, nem sokat árulnak el sajnos.

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja