Így néz ki PS4-en a Sudden Strike 4

2017. július 20.
4.7641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kite Games és a Kalypso Media egy újabb Sudden Strike 4 trailert mutattak be a rajongók számára, amivel egy kicsit most inkább a konzolosoknak szerettek volna kedvezni - bármennyire furcsa ezt így a sorozat kapcsán leírva látni.

Természetesen az alábbi felvételen látható képsorok és információk a PC-s rajongók számára is érvényesek és mérvadóak, ellenben a kérdéses gameplay felvételek a PS4-es változatból lettek kivágva, aminek köszönhetően most ezt a portot is megcsodálhatjuk a gyakorlatban.

Ahogyan az várható volt, ember legyen a talpán, aki az alábbiak szerint megmondja, hogy a Sudden Strike 4 a grafika tekintetében melyik platformon mutat majd jobban, de őszintén szólva minket már csak a megjelenés érdekel, ami augusztus közepén lesz esedékes PC-n és PS4-en is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sudden Strike 4 trailert mutattak be a rajongók számára, amivel egy kicsit most inkább a konzolosoknak szerettek volna kedvezni - bármennyire furcsa ezt így a sorozat kapcsán leírva látni.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 7 napja

Nem azon kell lamentálni melyik platformon a szebb, kit érdekel. Örüljön mindkét játékostábor, hogy jön a játék és szórakozzanak jól vele!

válasz erre

Gólem

7 éve, 3 hónapja és 7 napja

Woooow! meglepett smiley De várom már! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nagyon állat! meglepett smiley

válasz erre
Sudden Strike 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja