Íme Maverick, a Rainbow Six Siege lángvágós operátora

2018. augusztus 16.
2.1461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogy az várható volt, Clash leleplezése után a támadók oldalára érkező operátort is bemutatták, és ahogyan azt szinte már tudni lehetett, egy lángvágóval lesz felszerelve az új jövevény.

Az Operation Grim Sky, azaz a következő gigafrissítés még nem tudni mikor fut be, de vélhetően augusztus 19-én a Six Major Paris 2018 eseményen hamarosan erre is sor kerül, de addig is barátkozzunk meg Maverickkel, akit a Ubisoftos srácok 47 másodpercben mutogatnak nekünk.

A szakállas úriember érkezésével egészen biztosan borul megint az egész meta, és bár hasonló karakterek már helyet foglalnak a játékban - Hibana, Thermite -, azonban biztosan csavarnak valamit a fejlesztők ezen a lángvágós dolgon, és sikerül egy kellően újító figurát implementálniuk a Rainbow Six Siege-be.

Nézd nagyban ezt a videót!



Clash leleplezése után a támadók oldalára érkező operátort is bemutatták, és ahogyan azt szinte már tudni lehetett, egy lángvágóval lesz felszerelve az új jövevény.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem rossz karakter ez.
Mondjuk amennyit én játszottam vele... röhögő smiley

válasz erre

EAG1

6 éve, 1 hónapja és 6 napja

igy elsö látásra tetszik jónak tűnik a képessége is elég hasznostud majd leni jolesz melé blackbeard csak tul op nelegyen

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 7 napja

Úristen mekkora unalmas játék ez már. röhögő smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja