Infómorzsák érkeztek a Red Dead Online szerepjátékos frissítéséről

2019. augusztus 02.
4.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A GTA Online után tárt karokkal fogadtuk a hírt, hogy a Rockstar Games egy teljesen más irányba kívánja vinni a Red Dead Online-t, ugyanis korábban bejelentették, hogy szerepjátékot csinálnak belőle - most kicsit többet is megtudtunk.

A Bounty Hunter, azaz a fejvadász értelemszerűen kijelölt célpontokat fog üldözni, és az ezen az úton való haladás olyan különlegességeket nyit majd meg, mint az erősebb lasszó a nagyobb darab célpontokhoz, valamint akár sprintelés vagy lovaglás közben is bevethetjük az Eagle Eye-t egy bizonyos pont után.

Infómorzsák érkeztek a Red Dead Online szerepjátékos frissítéséről - 2. kép

A Trader a legpacifistább az összes közül, ugyanis ahogyan a kaszt neve is sugallja, egy üzletet tud felállítani, amit folyamatosan tud fejleszteni, és mindenféle jósággal kereskedhet, sőt még egy őrzővédő állata is lehet, aki jelez, ha veszély közeledik. Végül, de nem utolsó sorban, a Collector a világ eldugott kincseit hajkurássza, fejlődése nyomán pedig beszerezhet egy fémdetektort, fejlettebb távcsövet, lóra szerelt lámpást, és még sok egyebet.

Infómorzsák érkeztek a Red Dead Online szerepjátékos frissítéséről - 3. kép

Persze nem kell választanunk a három kaszt közül, terelgethetjük egyszerre is a három utat akár, illetve mindegyikhez saját fejlődési út és feladatok tartoznak. Ezenfelül jön egy sor újdonság is a megjelenési dátumot még nem kapó frissítéssel, például hogy újraalakíthatjuk a karakterünk kinézetét, sőt mi több, elég alaposan megtöltik loottal a játék világát.
bejelentették, hogy szerepjátékot csinálnak belőle - most kicsit többet is megtudtunk.'>
3 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Jó lesz ez.

válasz erre

muki

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Ki kéne már próbálnom.

válasz erre

totyak

5 éve, 1 hónapja és 10 napja

Minden szuperül hangzik, csak a fémdetektornál akadtam meg egy kicsit.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja