Ingyen jön PS4-re a Horizon Zero Dawn és még kilenc másik játék

2021. március 18.
34.7141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Óriási ajánlattal készül a Sony a PlayStation tulajdonosok számára, lévén most tavasszal összesen 10 játékot fognak ingyen adni a felhaszálóknak, mindezt úgy, hogy azokat egyébként teljes mértékben meg is tarthatják a továbbiakban.

És hogy milyen játékokról van szó? Nos, többek között az Abzuról, a Subnauticáról és az Enter The Gungeonről, viszont a csomag igazán nagy dobása az a Horizon Zero Dawn. Az alábbi listából minden március 25. - április 22-éig lesz bezsákolható, kivéve a Horizon zero Dawn, mivelhogy a Guerrilla műve április 19. - május 14. között lesz begyűjthető.

Mindezek PS4-en lesznek bérmentve pörgethetőek, ugyanakkor a visszafele kompatibilitás révén PS5-ön is lehet majd tolni ezeket. Íme a komplett lista:

Subnautica
Moss
Abzu
REZ Infinite
Paper Beast
The Witness
Thumper
Enter The Gungeon
Astro Bot Rescue Mission
Horizon Zero Dawn
4 hozzászólás

fighterlaci

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Azért ez nagyon kemény! meglepett smiley Ilyen nagy ingyenességet még nem is láttam, ennyi játék egyszerre! meglepett smiley

válasz erre

totyak

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Fura, de még sehol nem olvastam nyavajgást, hogy miért kell ezeket ingyen adni, mikor neki még pénzbe került. Máskor mindig előjön ez a téma.

Amúgy a többségét nem ismerem, majd utána nézek milyenek ezek. Horizon viszont megvan, az szuper ajándék azoknak, akik eddig nem vették meg.

Nekem van egy olyan érzésem, hogy nagy játékokból azokat adják, amiknek jön a folytatása. Szóval egy Gow, vagy Gran Turismo szerintem még simán befigyelhet.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Azta*****! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Az durva lista! meglepett smiley

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja