Ingyenes DLC-t kap a Sniper Elite 3

2014. november 19.
2.3441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy ingyenes letölthető tartalommal gazdagíthatják a Sniper Elite 3-at a PS4-es rajongók, az 505 Games ugyanis bejelentette, hogy még ma egy nagyobbacska csomag érkezik a játékhoz - egyelőre kizárólag erre a platformra.

A csomagban egy új játékmód mellett találhatnak majd a rajongók újabb többjátékos pályákat, valamint kooperatív küldetéseket is, egyszóval inkább azoknak kedvez majd a bővítmény, akik a multiplayer miatt kedvelték meg a Sniper Elite 3-at.

A kérdéses letölthető tartalom a jövőben természetesen más platformra is megérkezik majd, de egy ideig kizárólag a PlayStation 4 tulajdonosai tölthetik le maguknak.
Sniper Elite 3-at a PS4-es rajongók, az 505 Games ugyanis bejelentette, hogy még ma egy nagyobbacska csomag érkezik a játékhoz - egyelőre kizárólag erre a platformra.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

Nem tudom, hogy abból a megfontolásból adják ingyen, amit juhaszandor ír, vagy csak szimplán jó fejek, de az tény, hogy másoknál ez komoly eurókba kerülne.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

Na igazából muszáj is ingyenes dlc-ket osztogatni, hogy az emberek elfelejtsék, hogy használt kulcsokat osztogatott a cég röhögő smiley

válasz erre
Sniper Elite 3
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja