Ismét megmutatta magát a Micro Machines World Series

2017. május 25.
3.6941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemasters egy újabb Micro Machines World Series videóval örvendeztetett meg minket, aminek a célja semmivel sem több annál, minthogy újra megmutassa nekünk egy kicsit a legendás autós játék őrült küzdelmeit.

A felvételen ezáltal átfogóan hallhatunk a játékról, láthatjuk a klasszikus és az új helyszíneket, megtudjuk továbbá, hogy szabadon testre szabhatjuk majd benne autóinkat, de kipróbálhatjuk magunkat többjátékos módban is, egyszóval semmi extra információt sem kaptunk azon túl, mint amit eddig is tudtunk.

A Micro Machines World Series egyébiránt június 23-án érkezik majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt, de később Nintendo Switch-re is beroboghat majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



Micro Machines World Series videóval örvendeztetett meg minket, aminek a célja semmivel sem több annál, minthogy újra megmutassa nekünk egy kicsit a legendás autós játék őrült küzdelmeit.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 5 napja

Régen nagyon szerettem MM-szal játszani és ez is visszahozza a régi emlékeket, szerintem jó lesz. Bár az nem rémlik a régiből, hogy ott is halomra lehetett volna lőni egymást.

válasz erre
Micro Machines World Series
8.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja