Itt az idei nagy Fallout 76 roadmap

2020. május 14.
9.8371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sok mindent lehet mondani a Bethesdára, de az mindenképp becsülendő, hogy igyekeznek helyrepofozni a Fallout 76-ot, még akkor is, ha ez általában vegyesen sikerült - noha a legutóbbi nagy frissítést, a Wastelanders-t nagyon szerette a nép.

Most villantottak a srácok egy új roadmapet, ami nagyjából a szoftver elkövetkezendő egy évét takarja. Indulunk először a Seasons update-tel, ami új kihívásokkal, jutalmakkal, Atom csomagokkal, perkekkel és kártyapakkokkal dobja fel az élményt, ezek pedig szezononként változnak, no meg persze egyedi kozmetikai holmik is lesznek. Utána következik a One Wasteland For All még ősszel, ami balanszírozza a harcot, no meg a kapott jutalmakat is a mi szintünkhöz igazítja a rendszer - utóbbi a kooperatív játékot teszi könnyebbé.

Végül a Fractured Steel télen robog be, ezáltal pedig a Steel Dawnos sztoriszál pörög tovább. A Brotherhood of Steel megrohamozza Appalachiát a történet szerint, ám ami a tartalmat illeti, kapunk új NPC-ket, küldetéseket, valamint társakat, akikkel barangolhatunk. Valamint hozni fog úgynevezett Expedíciókat is, amik ismételhető missziók lesznek, melyek szezononként frissülnek.

Itt az idei nagy Fallout 76 roadmap - 2. kép

Fallout 76-ot, még akkor is, ha ez általában vegyesen sikerült - noha a legutóbbi nagy frissítést, a Wastelanders-t nagyon szerette a nép.'>
1 hozzászólás

Direktor

4 éve, 2 hónapja és 14 napja

El kéne kezdenem játszani vele. Mostanra talán már elég jól kigyomlálták a bugokat. röhögő smiley

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja