Jarvis házába vezet minket a Friday the 13th: The Game következő frissítése

2017. szeptember 10.
4.7571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gun Media csapata egy friss teaser trailert mutatott be a Friday the 13th: The Game-ről, amelyen az alkotás következő frissítését vehetjük szemügyre alaposabban is, ami többek között egy új pályával bővíti az alapokat.

Hogy mikor, az egyelőre még kérdéses, az viszont már nem, hogy a videó alapján egyenesen Tommy Jarvis házát kapjuk majd meg új helyszínként, ahol ismét hatalmas vérengzést rendezhetünk Jason oldalán, illetve ellene harcolva.

A videó alapján bepillantást kapunk továbbá az új időjárás-rendszerbe, de láthatjuk továbbá az új Jason skint is, amit maximálisan a Friday the 13th: The Final Chapter mozifilm ihletett, akárcsak egyébiránt a fentebb említett pályát.

A frissítésről annyit kell még tudni, hogy rengeteg új gyilkossággal vértezi fel Jasont, melyekkel szintén a legutóbbi filmben látott jelenetek előtt szerettek volna tisztelegni az alkotók.

Friday the 13th: The Game-ről, amelyen az alkotás következő frissítését vehetjük szemügyre alaposabban is, ami többek között egy új pályával bővíti az alapokat.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 10 napja

Amúgy ez a főszereplő emberke valami természetfeletti erővel bír, vagy miért nem lehet kinyírni, sem a filmben, sem a játékban?

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Én egy kicsit unfair-nek tartom a játékot, de lehet egy idő után én is élvezném. mosolygó smiley

válasz erre

zender

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Neki kéne állnom. Egyre jobban tetszik.

válasz erre

muki

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nem egy bonyolult trailer. röhögő smiley

válasz erre
Friday the 13th: The Game
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja