Jövő héten rajtol a The Council negyedik epizódja

2018. szeptember 18.
6.5351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Big Bad Wolf által fejlesztett és Focus Home Interactive által kiadott The Council című epizodikus játék utolsó előtti epizódja, a Burning Bridges pontos megjelenési dátumot kapott, mely tovább görgeti az előzmények által felvázolt sztoriszálakat.

A 18. században játszódó stuff jókora rajongó tábort tudhat maga mögött, rengetegen várják tűkön ülve, hogy mégis hogyan fog Louis története lezárulni, szeptember 25-én pedig tovább nyúzhatjuk a fejlesztők által megálmodott történetet, lévén ekkor rajtol el a negyedik epizódként szolgáló Burning Bridges.

A játék nagyban a politikai manőverezésről és az egymás kijátszásáról szól, ráadásul egy pofás RPG-szerú szisztéma is helyett kapott a The Councilban, hiszen karakterosztályok és képességfák is várják a játékost, tehát egy meglehetősen sokrétű dologról van szó. Néhány új kép is befutott az új epizódhoz:

Jövő héten rajtol a The Council negyedik epizódja - 2. kép


Jövő héten rajtol a The Council negyedik epizódja - 3. kép


Jövő héten rajtol a The Council negyedik epizódja - 4. kép

The Council című epizodikus játék utolsó előtti epizódja, a Burning Bridges pontos megjelenési dátumot kapott, mely tovább görgeti az előzmények által felvázolt sztoriszálakat.'>
2 hozzászólás

muki

6 éve, 1 napja

Grafikával nem sokat foglalkoztak. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 napja

Majd egyben egyszer ránézek.

válasz erre
The Council
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja