Jövő februárban érkezhet a Test Drive Unlimited 2

2010. november 24.
2.0401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei esztendő egyik legjobb autós játékává léphetett volna elő a Test Drive Unlimited 2, ha a fejlesztők nem döntenek úgy, hogy elcsúsztatják a megjelenést, amit különböző csinált indokokra hivatkozva tettek meg, ám az igazság valószínűleg az volt, hogy az Eden Games emberei nem akarták összeereszteni játékukat a Need for Speed-sorozat legújabb tagjával.

A múltbéli indokok helyett azonban tekintsünk a jövőbe, lévén a tengerentúlon elindult az alkotás előrendelői programja, amelynek köszönhetően már egy megjelenési dátummal is gazdagodhattunk.

Természetesen egyelőre még korai lenne hivatalos időpontként emlegetni a datálást, lévén nem az illetékesek, hanem a webáruházak dobták fel, de támpontnak éppen jó lesz, hogy szerintük február 8-án várható a boltok polcaira a Test Drive Unlimited 2, legalábbis a tengerentúlon. Ez annyit jelent, hogy itt az öreg kontinensen is valamikor februárban, méghozzá a hónap elején-közepén várhatjuk a program premierjét. Kérdőjelesen tehát már fel lehet írni magunknak az időpontot, azonban várjuk azért meg az illetékesek hivatalos álláspontját is, sose tudni.
Test Drive Unlimited 2, ha a fejlesztők nem döntenek úgy, hogy elcsúsztatják a megjelenést, amit különböző csinált indokokra hivatkozva tettek meg, ám az igazság valószínűleg az volt, hogy az Eden Games emberei nem akarták összeereszteni játékukat a Need for Speed-sorozat legújabb tagjával.'>
1 hozzászólás

szöcske

14 éve, 9 hónapja és 16 napja

ÁÁÁÁ ez tők ******* pedig már ugy vártam hogy játszam ez egy nagy ***** amit kitaláltak komojan mondom

válasz erre
Test Drive Unlimited 2
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja