Készül a Yakuza 8, a Judgment folytatása és egy új játék is a fejlesztőcsapatnál

2021. november 18.
27.5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ryo Ga Gotoku Studio jelenleg a Yakuza 8-on, valamint egy másik, még be nem jelentett játékon dolgozik, és nagy gondot kíván fordítani a Judgment sorozatra is, ahogyan azt elárulták a Famitsu magazinnak.

A Ryo Ga Gotoku stúdió igazgatója, Masayoshi Yokoyama elmondta, hogy bár a Yakuza 8-ról még nem árulhat el részleteket, de azt elárulhatja, hogy a hetedik etap történetének folytatása lesz, amely néhány évvel később játszódik.

Yokoyama utalt arra, hogy a Yakuza: Like a Dragon főszereplőjének, Ichiban Kasugának a történetét követi nyomon a nyolcadik epizód, és megerősítette, hogy a történet a jelenben fog játszódni. Beszélt a stúdió egyéb, a Yakuza-sorozaton kívüli projektjeiről is, és elmondta, hogy nagy gondot fordítanak a Judgment sorozatra is.

Sőt mi több, a Judgmenten túl egy teljesen új játékkal is szívesen foglalkoznának, amint a darabok a helyükre kerülnek - mondta Yokoyama. A Yakuza és a Judgment mellett más, még be nem jelentett címeken is dolgoznak.

3 hozzászólás

soami

2 éve, 8 hónapja és 5 napja

A Judgmentnél úgy tudom jogi vitába keveredtek a Takayuki Yagamit alakító színésszel, és elvileg emiatt több részt nem terveztek, azóta változott a helyzet vagy mi röhögő smiley ?

válasz erre

Mordorer

2 éve, 8 hónapja és 5 napja

Várható volt hogy nem hagyják abba, sikeres mindegyik.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 8 hónapja és 5 napja

Az új Yakuza várható volt.

válasz erre
Yakuza: Like a Dragon
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja