Készül az első regény az Overwatch alapján

2019. október 06.
7.5651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután magába az Overwatch-ba nem került sztori mód, így a rajongóknak a különféle trailerekből, kisfilmekből, rövid történetekből és képregényekből kell összeollózniuk a lore-t, ezt a kirakóst pedig most egy újabb darabkával egészítik ki.

Érkezik ugyanis az első hivatalos Overwatch regény, amely fókuszában Efi Oladele és az ő robotja, a játékból már ismeretes Orisa áll. A mű The Hero of Numbani néven fut, amit Nicky Drayden ír - többek között ő vetette papírra a The Prey of Gods és a Magic: The Gatheringbe is alaposan bedolgozott.

A sztoriban továbbá helyet kap Doomfist is, hiszen ő támadja meg Numbani városát, aminek hatására Efi Oladele megépíti Orisát, hogy megvédje a lakosokat, valamint fel fog tűnni még Lucio is. A tervek szerint a The Hero of Numbani megjelenése 2020 májusában várható.
Overwatch-ba nem került sztori mód, így a rajongóknak a különféle trailerekből, kisfilmekből, rövid történetekből és képregényekből kell összeollózniuk a lore-t, ezt a kirakóst pedig most egy újabb darabkával egészítik ki.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Lehet jó lett volna bele egy normális történet mód, de hát így meg tudják oldani, de piszok lassan...

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Az aztán nagyon kell! röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 10 hónapja és 11 napja

Nagyon sokféle dolog készül már ami kíséri, animációs sorozat, képregény... csak a játék ugyanolyan évek óta! röhögő smiley

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja