Két pályát is megismerhetünk a legújabb Crash Team Racing: Nitro-Fueled gameplay videón

2019. június 03.
4.5671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb Crash Team Racing: Nitro-Fueled videót kaptunk a PlayStation Underground csapatától, aminek részeként lehetőségünk nyílt megismerni az alkotás két klasszikus helyszínének feldolgozását is.

A két pálya a Dragon Mines és a Retro Stadium lettek, melyek közül a Dragon Mines-t bizonyára senkinek sem kell bemutatni, hiszen a hasonló név alatt ismert legendás helyszín újragondolása, míg a Retro Stadium egy vadonatúj, a Turbo Trackre épülő közeg lett, amit kizárólag a PlayStation 4-tulajdonosok kapnak meg exkluzív ajándékként.

Ha jobban megismerkednél a két helyszínnel, indítsd el az alábbi videót, amennyiben pedig ki is próbálnád az élményt, június 21-ig várj türelmesen, lévén akkor érkezik a játék PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Crash Team Racing: Nitro-Fueled videót kaptunk a PlayStation Underground csapatától, aminek részeként lehetőségünk nyílt megismerni az alkotás két klasszikus helyszínének feldolgozását is.'>
2 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nagyon atom. mosolygó smiley

válasz erre

Marduk

5 éve, 2 hónapja és 23 napja

N.Trance? Nem a Crash Team Racinget dolgozzák újra? röhögő smiley Mármint nincs bajom vele, de az eredeti játékokban N.Trance nagyon későn tűnt fel.

válasz erre
Crash Team Racing: Nitro-Fueled
12.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja