Kikeltek magukból a játékosok, mert nincsenek feliratok a Spyro Reignited Trilogyban

2018. november 19.
10.3451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hasznos dolog az, amikor be tudunk kapcsolni angol feliratot a játékokban, hiszen aki annyira nem érti meg hallás alapján a nyelvet, vagy csak szimplán valamilyen okból hang nélkül kell játszania, azoknak ez mindig egy remek kiskapu tud lenni.

Na de mi a helyzet akkor, ha egy szoftver semmiféle feliratot nem tartalmaz? A Crash Bandicoot N.Sane Trilogy esetében is ez volt már a helyzet, most pedig a Redditen gyülekeznek azok a játékosok, akik szerint ez így nagyon nincs rendben.

Az Activision természetesen már reagált is ezekre a hangokra, miszerint a fejlesztési stádium során voltak döntések, melyeket muszáj volt meghozni, ez is egy volt közülük, ugyanis meg akarták tartani a Spyro-játékokat abban a formájukban, ahogyan a játékosok emlékeznek rájuk régről, tehát feliratok nélkül, legalábbis az átvezetőkben.

Továbbá azt is megjegyezte az Activision, hogy nincs kötelező elvárás arra, hogy egy-egy játékban legyen felirat, viszont fontos számukra a felhasználók visszajelzése, és ennek tükrében folytatják a munkát. Talán egy patch formájában mégis kerülhet felirat a Spyro Reignited Trilogyba?
21 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

Hellblade írta:
Megforditod a dolgokat,Te javitgatsz ki folyton engem (is),és ha visszajelzi a másik,
hogy nincs igazad,akkor támadásnak éled meg a visszajelzést.. röhögő smiley
Rendesen felháborodsz ha az akit kijavitani próbálsz,nem egy npcként viselkedik,és esetenként visszaszól,vannak saját gondolatai,véleménye ami mellett kiáll..

Gyakorold az olvasást,aztán majd csak fogsz tudni értelmezni egy rövid cikket..

Ha meg személytelenül akarod elmondani a véleményed,egyszerűen csak szólj hozzá,ne nekem címezd..pl valahogy így hogy:

"Te meg úgy emlékszel volt benne felirat"..

Vagy valami..

Ez után jogosan mondhatod hogy nem személyeskedtél..
Még így utoljára reflektálnék erre, kicsikét bővebben kifejtve, aztán már tényleg nem fogok válaszolni a továbbiakban.

Szóval... itt most az elején azt mondod, hogy felháborodok, hogy nincs igazam, pedig épp azt láttam be nem rég, hogy én értelmeztem félre, mégis te pattogsz itt, mint egy gumilabda ahelyett, hogy rég elengedted volna az egészet, helyette folytatod a személyeskedést, és ráadásul még a cikkíróba is beleállsz, ha a véleményemnek helyt ad.

De ha már örökké sorolod a hibáimat, akkor had soroljam én is egy picit. Sokszor az érveléseddel az a baj, hogy se füle, se farka, itt gondolok a kis Fortnite-os cirkuszodra, ahol az egész vitát az hajtotta, hogy próbáltad elvenni a játéktól a díjat, amit szerinted nem érdemelt meg (srácok tényleg attól, hogy nem az nyert, amit szerettetek volna, nem kell összeomlani, mert túl sok dolgon nem változtat, meg had döntse el ezt egy valóban szakképzett bizottság). Az az érv, hogy ,,a Fortnite egy minijáték, így nem is indulhatott volna'' már megbocsáss, de hülyeség, és ahelyett, hogy végigfuttattad volna a gondolatmeneteden, hogy hol a hiba ebben az egészben próbáltad megmagyarázni azt, amit nem lehet.

A másik dolog ez az egész személyeskedés. Ajánlom, hogy olvass utána, hogy pontosan mi ez, és akkor belátod, hogy én nem követtem el, de te többszörösen is. A személyeskedés nem az, hogy egy amúgy nyilvános fórumon idézlek, és az ellenkezőjét írom, hanem az, amikor mások személyét megtámadom. Amikor lehülyeségeztem az érvedet így pár napja, akkor az te személyeskedésnek vetted, pedig nem volt az, de hogy szemléltessem a dolgot itt van két példa: ,,Az érved hülyeség'' - nem személyeskedés; ,,Nincs igazad, mert hülye vagy'' - személyeskedés. Bővebben: http://www.uni-miskolc.hu/~bolantro/informalis/L06.2.1.0.html

Ne is haragudj, de engem okítasz az olvasásról, viszont elég sok dolgot te másképp értelmezel, mint ami, de egy ponton az embernek rá kell jönnie, hogy attól, hogy másképp értelmez valamit, nem jelenti azt, hogy a tényeken változtat. Nem mennék bele a hibás szóhasználatba, de javaslom, hogy olykor-olykor vedd elő az Értelmező magyar szótárat vagy csak olvass utána, hogy bizonyos terminológia mit jelent pontosan.

Utoljára nem kell mindent támadásnak venni, de ha mindent támadásnak veszel, ami amúgy nem az, akkor javaslom felkeresni egy pszichológust, mert ez az üldözési mánia klasszikus tünete, amikor az illető úgy érzi, hogy üldözik őt, pedig nem. Én sem üldözlek téged, ez csak a te fejedben létezik.

Ennyit gondoltam ehhez még hozzáfűzni, a továbbiakban nem válaszolok.

válasz erre

totyak

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

Kicsit gyengécske védekezés ez most nekem. Van egy ilyen szuper lehetőség, amit már elég régóta ismernek játékfejlesztők, úgy hívják felirat be és kikapcsolás. Aki fullra át akarja élni az eredeti Spyro élményt, az off-ra kattintotta volna, a többiek meg belátásuk szerint. Én inkább úgy érzem, hogy fel sem merült ez bennük, hogy meg kéne csinálni, vagy felmerült, de elhessegették.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

Hellblade írta:
Na,akkor most megnyugodhat Marduk is hogy nem Ő nem értette,hanem Te irtad rosszul.. mosolygó smiley
De figyeled,személyesen nekem címzi a hozzászólását,és én meg személyesnek veszem..

Mik vannak.. röhögő smiley
Igazából mások személyének megtámadása az az, amit most csinálsz jelenleg. De mivel ennyire nem bírod a kritikát, ezért megnyugtatlak, hogy a jövőben nem fogok ,,címezni neked'' semmit sem.

A cikkről szólva, nem kritizáltam WickedSick cikkét, csak én nem minden cikket szoktam tüzetesen átolvasni, hanem átfutom, és első átfutásra nem esett le, de ha ez megnyugtatja a lelkedet, akkor nyugodtan gondolj engem szellemi fogyatékosnak.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

WickedSick

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

Hellblade írta:
Ne éljem meg SZEMÉLYESNEK mikor folyton engem (is) próbálsz kijavitgatni?
Te éled meg támadásnak ha visszajelzik hogy nincs igazad..
Jajj,közben már átírták a gyengébbek kedvéért.
Reméljük így már számodra is egyértelmű hogy nem a tutorial dialógusokról volt szó..

Ma is jól leszerepeltél! röhögő smiley!
Igen, közben javítottam, viszont jogos volt az észrevétel, valóban hozzá kellett volna tennem, hogy az átvezetőkről van szó.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

Hellblade írta:
Olvasd el a cikket mégegyszer,Drága kis kritikusom..
Én elsőre megértettem erre reagáltam..
Tegnap már beszéltünk az olvasás fontosságáról..
Azt előre leszögezném, hogy talán nem kéne személyes támadásként megélni, ha valaki ellenkezőt ír, mint amit te gondolsz.

Egyébként a cikkből nem pontosan derült ki első olvasásra, hogy CSAK az átvezetőkről van szó (olyan túl sok gameplayt nem néztem a Reignitedről), ezért én azt gondoltam, hogy a dialógusok feliratozása is elmaradt.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Marduk

5 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hellblade írta:
Az eredetiben sem volt,akkor nem is értem miért háborodtak fel..

De volt.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Spyro Reignited Trilogy
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja