Kikerülnek a mikrotranzakciók a Middle-Earth: Shadow of War-ból

2018. április 03.
4.4731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentést tett a Monolith Productions a Middle-Earth: Shadow of War kapcsán, lévén bár a játék megjelenésére hat hónappal ezelőtt került sor, azonban mégis csak most veszik majd ki belőle a sokak által gyűlölt mikrotranzakciós rendszert.

Hogy a stúdió miért jutott erre a döntésre - de leginkább miért pont most -, azt hivatalos közleményükben nem részletezték, csupán azt, hogy teljes egészében kikerülhet a Middle-Earth: Shadow of War-ból a mikrotranzakciók és a loot boxok rendszere.

A nagy változásra várhatóan május 8-tól kerül majd sor, ettől a naptól ugyanis nem tudunk már többé in-game aranyat vásárolni a játékhoz, de a korábban megváltott pénzt július 17-ig még szabadon elszórhatjuk majd.

További jó hír, hogy a fejlesztők a hírek szerint egy sor frissítést terveztek be a Middle-Earth: Shadow of War-hoz, így például már javában készül egy update a Shadow Wars szegmenshez, amit újabb narratíva elemekkel bővítenek ki.
Middle-Earth: Shadow of War kapcsán, lévén bár a játék megjelenésére hat hónappal ezelőtt került sor, azonban mégis csak most veszik majd ki belőle a sokak által gyűlölt mikrotranzakciós rendszert.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

HA őszinte akarok lenni, az sem érdekel, ha benne marad. Egyrészt nem kötelező ilyesmikkel élni, másrészt nem játszom vele. Nem is értem, hogy miért sír mindenki a mikrotranzakció miatt. Fegyvert tartanak a fejedhez, hogy vásárolj, vagy mi a gond?

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

Hellblade írta:
Bele sem kellett volna rakni.
Pontosan!

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

Hellblade írta:
Bele sem kellett volna rakni.
Ennyi.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 6 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

Middle-Earth: Shadow of War
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja