Kiszivárgott a Destiny 2: Black Armory DLC tartalma

2018. október 10.
3.0721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bungie tervei szerint decemberben ismét egy nagyobbacska bővítés érkezik majd a Destiny 2-höz, mely Black Armory címmel várható, a Redditre felkerült pletykák jóvoltából pedig idő előtt kiszivárgott róla néhány érdekes részlet.

Bár sajnos sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudjuk a szóbeszédek hátterét, ellenben a bejegyzések szerint egy sor régi fegyvert hoz magával a letölthető tartalom, ezáltal a Thunderlord gépfegyver, az Icebreaker puska és a The Last Word pisztoly is visszatér az első részből.

Ez azonban nem minden, a DLC ugyanis magával hoz egy új területet, de számíthatunk új raidre is, valamint számítanunk kell még egy új fegyverosztályra, amit fekete színnel jelölnek majd a fejlesztők, de hogy milyen extrákat hoznak magukkal, az nem derült ki, mint ahogyan az sem, hogy ezeken felül számíthatunk-e valami másra, netán ennyi lesz a teljes tartalom.
Destiny 2-höz, mely Black Armory címmel várható, a Redditre felkerült pletykák jóvoltából pedig idő előtt kiszivárgott róla néhány érdekes részlet.'>
2 hozzászólás

Tommy

6 éve, 1 napja

Ha ingyenes lesz, oké, de szerintem nincs ember aki még bízik bennük. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 napja

Nem valami nagy eresztés.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja