Kivágott tartalmakra bukkantak a Sekiro: Shadows Die Twice-ban

2019. április 16.
5.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas felfedezésre tett szert egy Lance McDonald nevű rajongó a Sekiro: Shadows Die Twice kódsoraiban kotorászva, amiből megtudtuk, hogy rengeteg leprogramozott tartalmat nem használt fel a From Software a játékhoz.

Ez nem meglepő azok után, hogy a japánok a Bloodborne-ban is benne hagytak egy rakás parlagon maradt tartalmat, esetünkben pedig egy halom sztorielem kivágásáról kaptunk híreket, ezáltal kompletten kimaradt események és szövegek kerültek a háttérbe, melyek a Dragonrot nevű betegséghez kapcsolódtak.

Mint ismert, a kérdéses betegség döntéseink és tetteink fényében több karaktert is megfertőzhet a játékban, azonban ezt a szisztémát eredetileg jobban megbolondították volna a fejlesztők, így külön-külön foglalkozhattunk volna mindenkivel a gyógyítás tükrében, azonban mint ismert, végül nem éppen ez lett az eljárásmód, de hogy mégis mi módosult, és milyen tartalmak, de sokkal inkább interakciós lehetőségek maradtak ki, azt az alábbi videón vehetjük alaposabban is szemügyre.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sekiro: Shadows Die Twice kódsoraiban kotorászva, amiből megtudtuk, hogy rengeteg leprogramozott tartalmat nem használt fel a From Software a játékhoz.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

Tök érdekes video. meglepett smiley

válasz erre
Sekiro: Shadows Die Twice
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja