Komolyabb tartalmi frissítés érkezett az Everybody's Golf Vitához

2012. május 03.
1.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony egy komolyabb, már-már kiegészítő méretű frissítést tett közzé néhány órával ezelőtt az Everybody's Golf Vita című alkotáshoz, amely a cég legújabb hordozható konzoljának egyik kiváló sportjátéka.

Az alkotásban a frissítés telepítését követően megtalálhatjuk már többek között a régóta hiányolt Versus Roomokat, amelyekben barátainkkal találkozhatunk, hogy egy kis golfozás segítségével döntsük el, melyikünk a legény a gáton.

Az update mindemellett a háttérben meghúzódó szisztémákat is módosította, így például hozzáadott az alapokhoz egy rang- és egy turné rendszert is, előbbit a real tournament, utóbbit a daily national tournament módhoz.

A golfozás szerelmesei így tehát újabb lehetőségekkel csaphatnak bele a "gazdagok sportjába", a játék ugyanis így már az 1.04-es sorozatszámmal fut, ami nem csak az új lehetőségeket, hanem a stabilitást is befolyásolja.

A frissítés a PlayStation Network kínálatából tölthető le és mindazoknak ajánlott, akik már a kezdetektől beleszerettek az Everybody's Golf Vitába.
2 hozzászólás

marco

13 éve, 1 napja

Vendég írta:
Inkább egy komolyabb játékot adnának ki....wtf smiley
Mi bajod ezzel? Szerintem igen jó kis időtöltés...

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 napja

Inkább egy komolyabb játékot adnának ki....wtf smiley

válasz erre
Everybody's Golf
10.770 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja