Konkrétan is megerősítést nyert Captain Price a Call of Duty: Modern Warfare negyedik szezonjával

2020. május 28.
2.1751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Infinity Ward egy összevont Call of Duty: Modern Warfare, illetve Call of Duty Warzone kedvcsinálóval gondoskodott arról, hogy megismerhessük a közelgő negyedik szezon tartalmát, melynek központi szereplője Captain Price lesz.

Mindezt már egy pillanatra sem szeretné árnyalni vagy titkolni az aktuális trailer, éppen ellenkezőleg, az utolsó pillanatokban konkrétan felbukkan, miközben beharangozza, hogy június 3-án, azaz jövő szerdán indul a Season 4, benne egy vadonatúj küldetéssel - jelentsen ez bármit.

Merthogy a negyedik szezonról ennél pontosabb részleteink még nincsenek, ellenben annyi már bizonyos, hogy ezt megelőzően, egészen pontosan a hétvégén dupla tapasztalati pont jár majd minden egyes tettünkért a csatamezőn, szóval az újoncok is gyorsan felzárkózhatnak a negyedik évad indulása előtt.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Modern Warfare, illetve Call of Duty Warzone kedvcsinálóval gondoskodott arról, hogy megismerhessük a közelgő negyedik szezon tartalmát, melynek központi szereplője Captain Price lesz.'>
3 hozzászólás

zender

4 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ahogy várható volt. Jó húzás, jó karakter!

válasz erre

Patrik94

4 éve, 2 hónapja

Csak legyen már balansz......

válasz erre

Gólem

4 éve, 2 hónapja

Ez igen látványos videó lett.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja