Majdnem egyiptomi körítést kapott a God of War

2018. augusztus 20.
1.6681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A God of War-sorozattal aligha történhetett volna jobb dolog a közelmúltban, minthogy a norvég mitológiára váltott, azonban Cory Barlog, a játék rendezője a kölni Devcomon egy izgalmas előadást tartott arról, hogy miből lett a cserebogár.

Mint megtudtuk, Kratos legújabb kalandjai a korai fejlesztési fázisban számtalan irányban indultak útnak, így az északi mellett az egyiptomi, az inka és a hindu mitológia is ringben volt, ezáltal minden irányban elkezdtek fantáziálni arról, hogy hol mutatna a legjobban a folytatás.

Az alaposabb tanulmányozás után végül az egyiptomi és a norvég mitológiák maradtak harcban, és mindkettő ugyanolyan jól állt volna Kratos számára, végül azonban Barlog saját maga döntötte el, hogy inkább az északi világba kalauzolják a játékosokat, ami utólag igencsak jó döntésnek bizonyult.

Majdnem egyiptomi körítést kapott a God of War - 2. kép

Hogy Corey nyomatékosítsa mondandóját, egy korabeli koncepciós rajzot is előkeresett, melyen Kratos és fia a piramisok árnyékában, egy életre kelt szfinxszel, maszkos harcosokkal száll szembe, határozott egyiptomi felszerelésbe bújva.
4 hozzászólás

Kratos2018

6 éve, 1 hónapja és 21 napja

Szerintem jobb lesz Odin nékall össze csapni mint Fárao zsoldosaival vagyis mú miákkal. De amúgy ha lett volna 2-ét különböző rész akkor jobban eltudtuk volna dönteni. (:

válasz erre

Mordorer

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Jó ez így ahogy van. mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Az de komoly lett volna! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Mindegyik jó irány lett volna. Remélem ezek közül is valósul majd meg a jövőben.

válasz erre
God of War (2018)
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja