Már 15 millió játékossal büszkélkedhet a For Honor, kedvcsinálón a Marching Fire DLC

2018. október 11.
2.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft bejelentette, hogy a folyamatos bővítéseknek, kipróbálási lehetőségeknek és egyebeknek köszönhetően a megjelenés óta már 15 millió játékos csatlakozott a For Honor brutális küzdelmeihez, amit egy tartalmas frissítéssel ünnepelhetünk.

Bár arról nem szólt a fáma, hogy ebből az embertömegből hányan aktív játékosok, ellenben aki még a csatatereken háborúzik, az hamarosan töltheti is magának a Marching Fire DLC-t, mely egy gigantikus ingyenes frissítésként olyan újdonságokat hoz magával, mint a Wu Lin frakció által inspirált új kínai harcművészet megjelenése, a 4v4 fős Breach-, vagy a hagyományos Arcade mód.

Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, ha pontosabban is megismerkednél a Marching Fire tartalmával, hovatovább mozgás közben szintén megtekintenéd az újdonságokat, akkor vess egy pillantást az alábbi kedvcsinálóra. A bővítmény a tervek szerint október 16-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



For Honor brutális küzdelmeihez, amit egy tartalmas frissítéssel ünnepelhetünk.'>
4 hozzászólás

DrThezeus

6 éve,

Megjelenéskor én is arra fogadtam volna, hogy hamar el is tűnik a süllyesztőben (azért ha az emlékezetem nem csal, elég durva hibák voltak vele anno), de le a kalappal a fejlesztők előtt, hogy végül idáig jutottak. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

6 éve,

Szép. Durván tolják!

válasz erre

Arra számítottam hogy nagyon gyorsan meghal ez a game. Tévedtem. mosolygó smiley A végén még visszalépek és tolom én is tovább. röhögő smiley

válasz erre

Eltohn

6 éve,

Rohadtul sokáig kitart ez a játék, nem számítottam erre! meglepett smiley

válasz erre
For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja