Videóval ünnepelhetjük a NieR: Automata 4 milliós eladásait

2019. június 06.
5.7701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét sikerült mérföldkövet maga mögött hagynia a NieR: Automata eladásainak, lévén a Platinum Games bejelentette, hogy a különleges akció-RPG a megjelenése óta már több mint 4 millió példányban kelt el.

Ezt természetesen minden platformon összesítettben hozta össze, így PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt, sőt mi több, a készítők kiemelték, hogy nemcsak a dobozos eladásokat számolták ebbe bele, hanem a digitális példányokat szintén számításba vették.

Hogy a készítők mennyire örülnek ennek az elképesztő sikernek, és milyen hálásak a rajongóknak, illetve a vásárlóknak, azt nagyszerűen bemutatja az alábbi videó, amit kifejezetten ebből az alkalomból, egyfajta köszönetnyilvánításként készített a Platinum Games.

Nézd nagyban ezt a videót!



NieR: Automata eladásainak, lévén a Platinum Games bejelentette, hogy a különleges akció-RPG a megjelenése óta már több mint 4 millió példányban kelt el.'>
2 hozzászólás

totyak

5 éve, 2 hónapja és 20 napja

4 millió alapvetően nem olyan nagy mennyiség, de egy ilyen rétegjátéknak mondott terméktől szerintem elég jó. Nekem nagyon bejött a cucc, élveztem az egészet.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 2 hónapja és 21 napja

Szép!

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja