Már a NieR: Automata főhősével is kalandozhatunk a Resident Evil 2 Remake-ben

2019. augusztus 06.
3.8421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Se szeri, se száma a Resident Evil 2 Remake modjainak, melyek között a nyilvánvalóan humoros és hasznos megoldások mellett azért gyakran találunk olyanokat is, amik inkább csak egyszerűen érdekesek egy játékrajongó számára.

Ide sorolnánk most a TXYI név alatt megismert modder legújabb művét is, aki úgy döntött, hogy a játék jól ismert, már-már ikonikus hősei helyett egy másik alkotásból állít valakit a főszerepbe, ezáltal lehetőségünk nyílik modja által a NieR: Automata 2B-jét irányítani a horrorpályákon.

Persze az igazán nagy élmény az lett volna, ha nemcsak egy átkozott skint, hanem 2B minden képességét megkapjuk a játékban, hiszen kipróbálnánk hack and slash kaszabolással a Resident Evil 2 Remake-et, de ha ennek ellenére is érdekel a dolog, IDE kattintva letöltheted magadnak az ingyenes modifikációt.
Resident Evil 2 Remake modjainak, melyek között a nyilvánvalóan humoros és hasznos megoldások mellett azért gyakran találunk olyanokat is, amik inkább csak egyszerűen érdekesek egy játékrajongó számára.'>
2 hozzászólás

Tuhajohn

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

muki írta:
Már csak az a vonat hiányzik, nem jut eszembe a neve, aminek feje van. röhögő smiley
Thomas? Ő mister x.

válasz erre

muki

5 éve, 1 hónapja és 9 napja

Már csak az a vonat hiányzik, nem jut eszembe a neve, aminek feje van. röhögő smiley

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
15.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja