Már egyéves a Days Gone

2020. április 21.
2.2091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár napra pontosan még nincs születésnapja, de tavaly ilyenkor már lázasan vártuk a Days Gone megjelenését, mely nem változtatta meg a világot, ám a Sony Bend így is nagy örömmel emlékezik meg most erről a különleges történetről.

Merthogy az egyéves évforduló alkalmából meghirdették a Days Gone Week eseményt, aminek részeként egész héten, a konkrét születésnapig, azaz április 26-ig várják a rajongók részéről a különféle fotókat, videókat, streameket, saját munkákat és történeteket, melyek az alkotáshoz kapcsolódnak.

Nyerni vagy extra tartalmat elérni ezúttal egyikkel sem lehet, most nem ez a cél, szimplán az, hogy összehozzák a közösséget, akik együtt örülhetnek annak, hogy egy ilyen nagyszerű videojáték részesei lehettek, mint a Days Gone.

Days Gone megjelenését, mely nem változtatta meg a világot, ám a Sony Bend így is nagy örömmel emlékezik meg most erről a különleges történetről.'>
3 hozzászólás

Tommy

4 éve, 4 hónapja és 1 napja

...és én még mindig nem toltam végig...

válasz erre

Patrik94

4 éve, 4 hónapja és 1 napja

Hehe, boldog szülinapot neki.

válasz erre

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 1 napja

Lehet hogy én is beküldök valamit, azzal a szöveggel, hogy az egyéves évforduló alkalmából én is elkezdtem játszani a játékkal. röhögő smiley Kicsit lemaradva, tudom...

válasz erre
Days Gone
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja