Már te is belehallgathatsz a 11-11: Memories Retold nagyszerű zenéibe

2018. november 07.
4.5081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nemcsak a megjelenés és a koncepció tekintetében lesz egy vérbeli művészeti alkotás a 11-11: Memories Retold, az Aardman Studios és a DigixArt Studio ugyanis bejelentették, hogy a zenék terén sem aprózták el a dolgot.

Olyannyira nem, hogy már most, a játék megjelenése előtt elérhetővé tették a többszörös BAFTA-jelöléssel büszkélkedő zeneszerző, avagy Olivier Deriviere nagyszerű dallamait, ezáltal digitális formában már a teljes zenei anyagot megvásárolhatod a Bandcampon, ahol pár dalba bele is hallgathatsz, ha neked ennyi bőven elég.

A 11-11: Memories Retold egyébiránt még ezen a héten, várhatóan november 9-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, ha pedig tetszettek a Vampyr, a Remember Me vagy az Assassin's Creed: Black Flag - Freedom Cry zenéi, akkor füleld le Olivier Deriviere legújabb munkáját akár az alábbi videó részeként, ahol a művész a munkafolyamatról tart előadást.

Nézd nagyban ezt a videót!



11-11: Memories Retold, az Aardman Studios és a DigixArt Studio ugyanis bejelentették, hogy a zenék terén sem aprózták el a dolgot.'>
1 hozzászólás

zender

5 éve, 10 hónapja és 8 napja

Minek ennyit pofázni, istenem!!!!

válasz erre
11-11: Memories Retold
10.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja