Más Ubisoft-sorozatok karakterei is bekerülhetnek majd Rainbow Six: Siege operátornak

2020. május 20.
9.7801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Továbbra se adjuk fel a reményt, hogy egyszer Sam Fisher oldalán is harcba indulhatunk a Rainbow Six: Siege keretein belül, lévén Jean-Baptiste Halle dizájner egy friss interjúban alaposan izgalomba jött a kérdéstől.

A DualShockers magazin ugyanis többek között azzal a kérdéssel kereste meg a tervezőt, hogy ha lehetősége lenne hozzáadni a Rainbow Six: Siege-hez bármelyik Ubisoft-karaktert a cég eddigi történelméből, akkor pontosan ki lenne az?

Halle némi tétovázás után azt felelte, hogy nagyon sok ilyen karaktert el tudna képzelni, legtöbbjük nagyon érdekes kiegészítésként szolgálna a játékhoz, hiszen a Ubisoft portfóliója rendkívül széles, de konkrétumokat nem akart megnevezni, ellenben felhívta a figyelmet arra, hogy kövessük figyelemmel az idén érkező új operátor-kiegészítéseket, mert érdekes karakterekkel bővülhet majd a lista.

Ez alighanem azt jelenti, hogy a Ubisoftnak is eszébe jutott a Rainbow Six: Siege kapcsán saját sorozataik újrahasznosítása, és ezen a téren alighanem Sam Fisher lehetne az egyik legideálisabb szereplő a sorban.
Rainbow Six: Siege keretein belül, lévén Jean-Baptiste Halle dizájner egy friss interjúban alaposan izgalomba jött a kérdéstől.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja és 8 napja

Hú de erőltetett megoldás ez...

válasz erre

Patrik94

4 éve, 2 hónapja és 8 napja

Már nem tudják mit találjanak ki, hogy fenntartsák az érdeklődést...

válasz erre

Gólem

4 éve, 2 hónapja és 8 napja

Jajjistenem. röhögő smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja