Maximálisan kihasználja majd a PS5 kontroller tulajdonságait a Sea of Thieves

2024. április 06.
4.6951
Botyi profilja, adatai
Botyi
Hivatalosan is beléptünk a Sea of Thieves PS5-ös megjelenésének hónapjába és az érkezés előtt a Rare elárult még néhány hasonlóságot és különbséget az Xbox-os verzió és a PS-es változat között.

Első ránézésre többnyire minden ugyanaz: a PS5-tulajdonosoknak egy Microsoft-fiókot kell használniuk, hogy megoszthassák a fejlődésüket a platformok között, valamint PlayStation Plus-előfizetéssel kell rendelkezniük ahhoz, hogy online játszhassanak. A játék PS5-ön 4K, 60FPS sebességgel fut, az Xbox Series X-szel való paritás elérése érdekében pedig opcionálisan 1080p, 120FPS teljesítményű üzemmód is elérhető.

Ami a különbségeket illeti, a Sea of Thieves nem meglepő módon kihasználja a PS5 kontroller különböző funkcióit, például a haptikát, az adaptív ravaszt, valamint a beépített mikrofont és hangszórót. Viszont az exkluzív PS5-ös előrendelési és zárt béta tartalmak nem használhatóak Xboxon: tehát például az Xbox Series X|S megjelenéséhez kapcsolódó Duke hajó kozmetikumok nem lesznek használhatók PS5-ön.

Amit még tudunk, hogy az Xbox és PC felhasználók a crossplayen keresztül csatlakozhatnak majd a PS5 játékosokhoz, bár lesznek dedikált PS5 szerverek is azok számára, akik inkább egy platformhoz ragaszkodnának. Az előrendeléseket elnézve, a Sea of Thieves egyértelműen hatalmas siker lesz a Sony konzolján is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sea of Thieves PS5-ös megjelenésének hónapjába és az érkezés előtt a Rare elárult még néhány hasonlóságot és különbséget az Xbox-os verzió és a PS-es változat között.'>
6 hozzászólás

fighterlaci

3 hete és 3 napja

Hát kb ezt tudja az Xboxos is csak csináltak ennek egy külön trailert. röhögő smiley

válasz erre

muki

3 hete és 3 napja

Xbox kontrollernél többet tud majd. meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

3 hete és 3 napja

Ezt imádom a DualSenseben.

válasz erre

Patrik94

3 hete és 3 napja

****a hogy teljes crossplatform lesz! Ritka.

válasz erre

VaPe

3 hete és 4 napja

Mondjuk a DualSense-en legalább van mit kihasználni.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 4 napja

Hát mondjuk ez a minimum. mosolygó smiley

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mitüzenarádió profilja