Még ebben a hónapban New Game+ móddal gyarapodik a Dying Light 2: Stay Human

2022. április 06.
33.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Dying Light 2: Stay Human közelgő javítócsomagja a játék legnagyobb frissítését hozza - többek között egy New Game+ módot - a frissítés még ebben a hónapban érkezik minden platformra.

További részletek nincsenek arról, hogy pontosan mit is tartalmaz majd az új javítás és az új játék plusz mód, de a Dying Light hivatalos Twitter-fiókja azt ígéri, hogy ez lesz a Dying Light 2 eddigi egyik legnagyobb frissítése.

A több- és egyjátékos mód számos javításán kívül bevezet egy New Game+ módot is, ami még több okot ad arra, hogy újra meglátogasd a várost - olvasható a tweetben. A Dying Light 2: Stay Human jelenleg PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One és Xbox Series X konzolokon érhető el.

Dying Light 2: Stay Human közelgő javítócsomagja a játék legnagyobb frissítését hozza - többek között egy New Game+ módot - a frissítés még ebben a hónapban érkezik minden platformra.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 2 hónapja és 12 napja

Akkor lennének ezek a game+ dolgok jók, ha új dolgok is kerülnének a játékba amikor újra kezded, nem csak az hogy az összegyűjtött cuccal fele olyan nehezen végigrohangálsz...

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 12 napja

Plusz értéket ad hozzá, de szerintem sokan meglennénk enélkül is.

válasz erre

muki

2 éve, 2 hónapja és 12 napja

Mekkora szokás lett ez a Game+ az utóbbi időben. meglepett smiley

válasz erre
Dying Light 2: Stay Human
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaKisember001 profilja