Megérkezett a Blood, Sweat and Spears DLC az A Total War Saga: Thrones of Britannia-hoz

2018. augusztus 30.
3.9971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Creative Assembly bejelentette, hogy a Steam kínálatából már letölthető az A Total War Saga: Thrones of Britannia aktuális DLC csomagja, mely Blood, Sweat and Spears címmel mindenkinek ingyenes, aki birtokolja a korábbi Attila: Blood & Burning kiegészítőt.

A másoknak 3 dollárba kerülő bővítmény mellett ráadásul egy ingyenes frissítés is érkezett Allegiance Update címmel, mely újra balanszolja a játék legtöbb helyszínét a rajongók visszajelzései alapján, de változásokat hoz a politika és a harci MI tekintetében, sőt új Allegiance- és Decree-rendszerekkel bővíti az alapokat, melyek a Total War: Warhammer II-ben alkalmazott Rites-hoz hasonló elemeket hoznak a játékba.

A készítők mindkét bővítményhez egy-egy aktuális kedvcsinálóval is szolgáltak, így amennyiben a letöltés előtt ismerkednénk velük, itt a remek alkalom.



A Total War Saga: Thrones of Britannia aktuális DLC csomagja, mely Blood, Sweat and Spears címmel mindenkinek ingyenes, aki birtokolja a korábbi Attila: Blood & Burning kiegészítőt.'>
1 hozzászólás

Vidoros

6 éve, 1 hónapja és 14 napja

De fura kieg ez...

válasz erre
A Total War Saga: Thrones of Britannia
9.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja