Megérkeztek a légpárnások a The Crew 2-be, ingyen kipróbálhatjuk a játékot a hétvégén

2018. szeptember 27.
4.0451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft bejelentette, hogy elérhetővé vált a The Crew 2 aktuális frissítése, ami Gator Rush név alatt többek között légpárnás hajókat hozott a játékba, melyekkel nemcsak a vízen, hanem a szárazföldön is lehetőséget kapunk a versenyzésre.

Hogy pontosak legyünk, a két új járgányt, az új helyszíneket, valamint a több mint 20 aktivitást az Ace mód társaságában egyelőre csak a Season Pass tulajdonosai próbálgathatják, de a Gator Rush frissítés október 3-tól minden más játékosnak is letölthetővé válik majd.

Ha te még mindig nem csatlakoztál a The Crew 2 élményéhez, akkor most már ne halogasd tovább a kipróbálást, a Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy szeptember 27. és szeptember 30. között a PC-s tábornak a Uplay-en keresztül ingyen letölthetővé teszik az autós őrületet, de kapcsolódó akciók is várhatók, ha esetleg olcsón akarjuk beszerezni a játékot.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Crew 2 aktuális frissítése, ami Gator Rush név alatt többek között légpárnás hajókat hozott a játékba, melyekkel nemcsak a vízen, hanem a szárazföldön is lehetőséget kapunk a versenyzésre.'>
1 hozzászólás

Gólem

6 éve, 15 napja

Ütős!

válasz erre
The Crew 2
13.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja