Megjelent a Back 4 Blood második nagy kiegészítője, a Children of the Worm DLC

2022. augusztus 30.
5.1511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A zombis co-op lövöldének, a Back 4 Blood-nak a második nagyobb kiegészítője a mai napon érkezett meg, egy új kampányt, egy új játszható Cleaner karaktert, új ellenfeleket és egy rakás új fegyvert, kiegészítőt, kozmetikai tárgyat hozott magával.

A Children of the Worm névre hallgató DLC egy ütős bejelentő előzetessel érkezett, amiben megismerhetjük az új játszható hőst, Dan prófétát, emellett az új ellenfeleket, a féreg gyermekeit is látjuk végre akció közben, akik a fertőzöttek, a Riddenek felemelkedéséért küzdenek a játékban.

A kicsit elmebajos Cleaner kifejezetten hasznos csapattagnak ígérkezik, hiszen "világmegváltó" prófétaként képes az elesett csapattársakat feltámasztani. Az őrült szektások ellen pedig vadiúj fegyvereket, robbanó nyílvesszővel ellátott íjat, acél "medvekarmot" és egy feltuningolt mesterlövészpuskát is bevethetünk.

A csomag emellett nyolc exkluzív outfitet és 12 exkluzív fegyverskint, valamint új tárgyakat és kártyákat is tartalmaz. Az új kiegészítő, a Children of the Worm természetesen külön is megvásárolható, a Back 4 Blood: Deluxe Edition és a Back 4 Blood: Ultimate Edition kiadások tulajdonosai ingyen bezsákolhatják az új csomagot.

Nézd nagyban ezt a videót!



Back 4 Blood-nak a második nagyobb kiegészítője a mai napon érkezett meg, egy új kampányt, egy új játszható Cleaner karaktert, új ellenfeleket és egy rakás új fegyvert, kiegészítőt, kozmetikai tárgyat hozott magával.'>
2 hozzászólás

zender

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Egész hangulatos lett a trailer.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 8 hónapja és 16 napja

Hát én nagyon beleuntam...

válasz erre
Back 4 Blood
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaRemulto profiljaManiac profilja